Bes Leuk

 

Blauwe bessen zijn bes leuk! Naast de leuke nieuwsberichtjes op deze pagina, hebben we op onze Pinterest pagina veel leuke ideeën en inspiratie verzameld met blauwe bessen. Leuke taarten, traktaties, weetjes en nog veel meer. Neem snel een kijkje op onze Pinterest pagina!

 

Canadese blauwe bessenteler wint Olympisch goud                                     

Snowboarder Jasey-Jay Anderson heeft op de Olympische Spelen 2010 op het onderdeel slalom de gouden plak gewonnen. De snelle snowboarder is in het dagelijks leven teler van blauwe bessen. In de zomer plukt hij in stilte blauwe bessen en in de winter gaat hij vol adrenaline van de berg af. Jasey-Jay vertelt dat hij met zijn blauwe bessenonderneming de knop om kon zetten na zijn medaille-loze Olympische Spelen in Salt Lake City. "Het plukken van blauwe bessen werkt voor mij als een soort meditatie." Toen bekend werd dat de spelen in Vancouver zouden plaatsvinden is hij weer volop gaan snowboarden maar de blauwe bessen bleven belangrijk.
Met zijn gouden plak op zak komt er wellicht een echte "Anderson's blauwe bessenjam" op de markt.

Publicatiedatum: 3-3-2010
Auteur: Colinda Smits
Copyright: www.agf.nl

 

Jennifer Aniston dankt perfect figuur aan blauwe bes

Tholen - Ondanks dat actrice Jennifer Aniston de 40 is gepasseerd, zit ze strakker dan ooit in haar vel. Naast veel sporten en een gezond voedingspatroon eet ze veel blauwe bessen. Snacks zijn ten strengste verboden maar blauwe bessen mogen wel. Door het vele sporten en de blauwe bessen hoeft ze niet bang te zijn voor love-handles en heeft ze ook nog eens veel meer energie. Volgens kenners vergeet ze zelfs haar teksten niet meer op de filmset.

Bron: gva.be  

Publicatiedatum: 1-9-2009
Auteur: Colinda Smits
Copyright: www.agf.nl

 
James Bond-ijsje in smaken blauwe bes, granaatappel en veenbes

Tholen - Del Monte heeft in het Verenigd Koninkrijk de James Bond-ijslolly gelanceerd. Het ijsje is in de vorm van Daniel Craigs lichaam gegoten en in verschillende smaken verkrijgbaar. Het ijsje heet de 'licence to chill'. Graig won een verkiezing van het bedrijf waarbij duizend vrouwen moesten aangeven aan welke acteur ze het liefst wilden likken. Jude Law werd tweede en Hugh Grand derde. Het ijsje is uitgebracht tijdens de National Ice Cream Week.

De ijslolly is verkrijgbaar in de smaken blauwe bes, granaatappel en veenbes. En er zitten minder dan honderd calorieën in. Helaas is het ijsje voorlopig alleen in het Verenigd Koninkrijk verkrijgbaar.

Bron: hbvl.be

Publicatiedatum: 5-6-2009
Auteur: Colinda Smits
Copyright: www.agf.nl