'de Fruitigste zachtfruitdagen' geslaagd!

'de Fruitigste zachtfruitdagen' geslaagd!

Op zaterdag 13 en zondag 14 juli 2019 vonden 'de Fruitigste zachtfruitdagen' plaats. 19 telers verdeeld over het hele land stelden hun deuren open voor publiek en lieten consumenten kennismaken met overheerlijk zachtfruit van Nederlandse bodem. Met 10 van onze eigen telers was Simply the Bes goed vertegenwoordigd!

Er stonden wat wolken aan de hemel, heel warm was het niet en af en toe viel er zelfs een buitje. Maar dat mocht de pret niet drukken voor bezoekers aan ‘de Fruitigste zachtfruitdagen’. In grote getale waren ze naar 19 zachtfruittelers getrokken om ter plekke te genieten van al het goeds dat zachtfruit te bieden heeft.

Afgelopen weekend vonden ‘de Fruitigste zachtfruitdagen’ plaats. Telers van blauwe bessen, frambozen, bramen, rode bessen en kersen openden hun deuren tijdens dit landelijke evenement. Bezoekers namen deel aan rondleidingen en georganiseerde activiteiten en telers lieten vol trots hun Nederlands zachtfruit zien en proeven. Ook de presentaties van imkers waren informatief van aard en bezoekers kwamen dan ook veel te weten over zachtfruit, bijen en de teelt. Maar er was nog veel meer te beleven voor het hele gezin; de open dagen waren bovenal ook leuk en gezellig. Lekker genieten op het terras met blauwe bessengebak en een drankje, vogelhuisjes verven door kinderen of het zelf plukken van blauwe bessen, frambozen of kersen bijvoorbeeld.

< Terug naar nieuws