Simply the Bes

“Elk jaar opnieuw kijken we er weer naar uit: dat ene speciale moment in juli wanneer het seizoen losbarst. Na een jaar van hard werken en liefdevol verzorgen, kunnen we nu - letterlijk en figuurlijk - de vruchten oogsten van onze inspanningen! Het plukken van de eerste Nederlandse blauwe bes van ons eigen areaal, een gevoel dat we niet in woorden uit kunnen drukken.”

Trots, dat is wat onze blauwebessentelers uitstralen als ze gepassioneerd over hun vakmanschap vertellen. Trots op de kwaliteit van de blauwe bes, trots dat iedereen weer mag gaan genieten van hun prachtige product. Trots zie je overal in terug en trots proef je in elke blauwe bes. En trots mogen de telers zijn! De blauwe bes biedt ongekende mogelijkheden, is ontzettend gezond en niet onbelangrijk; lekker van smaak!

De trots van de blauwebessentelers vertaalt zich in een unieke samenwerking. De blauwebessentelers in Nederland hebben de handen ineengeslagen in het collectief ‘Blauwe Bessen Platform’. Onder de noemer ‘Simply the Bes’ promoten de telers samen hun trots; de Nederlandse blauwe bes. Dat doen ze onder andere op deze website en via diverse social media kanalen. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. Want iedereen moet kunnen genieten van de diepblauwe bes met haar stevige bite, gezonde eigenschappen en heerlijke smaak!