Blauwe bessen-camemberttosti met basilicum


Blauwe bessen-camemberttosti met basilicum

Bereiding

Snijd de camembert in plakken en het basilicum grof. Besmeer één kant van de sneetjes brood met de boter. Beleg de helft van de sneetjes brood op de onbeboterde kant achtereenvolgens met de bosbessenconfiture, camembert en het basilicum. Dek af met de rest van de sneetjes brood met de beboterde kant naar boven en druk stevig aan.

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak per keer 2 tosti’s op één kant op laag vuur in 4 min. krokant. Keer om en bak nog 4 min. Snijd de tosti’s doormidden en serveer direct.

Bron

< Terug naar overzicht
Ingrediënten

Voor vier personen:

200 g camembert 45+

4 blaadjes verse basilicum

8 sneetjes AH Liefde & Passie brood rogge

25 g ongezouten roomboter

4 el Bonne Maman bosbessenconfiture