Frisse salade met blauwe bessen

geitenkaas en pecannoten

Frisse salade met blauwe bessen

Bereiding
  1.  Snijd de komkommer, cherrytomaten en bosui in stukjes. Doe deze samen met de sla in een grote slakom.
  2. Brokkel de geitenkaas en strooi door de salade. Bestrooi de salade ook met de pecannoten en blauwe bessen.
  3. Maak nu de dressing. Doe dit door de grove mosterd, mayolijn, agavesiroop en citroensap met elkaar te mengen. Giet door de salade heen.
  4. Top af met wat peper en zout en mix het geheel goed door.

Dit recept is in samenwerking met @fiekelicious op Instagram tot stand gekomen. 

< Terug naar overzicht
Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • 100 gram blauwe bessen
  • 125 gram geitenkaas
  • Handje pecannoten
  • 150 gram gemengde salade met rucola
  • Handje cherrytomaten
  • 1/2 komkommer
  • 1 bosui takje
  • Peper en zout
  • 1 tl grove mosterd
  • 1 tl agave siroop
  • 1 el mayolijn
  • 1 tl citroensap