Portobello's met blauwe bessen

Bereiding
- Snijd de steeltjes los van de portobello's en hol de hoed een beetje uit
- Verkruimel de kaas en vermeng de spekblokjes ermee
- Snijd het lenteuitje in dunne ringetjes en voeg deze toe aan het spek/kaas mengsel
- Breng het mengsel op smaak met peper en zout
- Bestrijk de hoed van de portobello met een beetje olie
- Leg de portobello's met de bolle kant op een ingevet barbecuerooster en gril ze zo'n 2 minuten
- Haal de portobello's van de barbecue en schep ze vol met het mengsel
- Verpak de gevulde portobello's losjes in aluminiumfolie
- Leg de pakketjes zo'n 10 minuten op de barbecue
- Haal de pakketjes van de barbecue en prik onder in de aluminiumfolie wat gaatjes om het vocht eruit te laten lekken
- Haal de portobello's uit de aluminiumfolie en smullen maar!
Ingrediënten
Voor 4 personen:
- 4 portobello champignons
- Een handje vol blauwe bessen
- 150 gram gerookte spekblokjes
- Peper en zout
- Olie om in te vetten
- 1 lenteuitje
- 75 gram blauwschimmelkaas
- Aluminiumfolie